HomeFeaturedFocus31 ianuarie, disponibilitatea pentru update-ul Windows Phone 7.8

31 ianuarie, disponibilitatea pentru update-ul Windows Phone 7.8

image

Cred că ar fi bine să vă notați în agendă data de 31 ianuarie pentru că e foarte posibil ca ea să marcheze momentul în care vom avea în sfârșit update-ul de Windows Phone 7.8 pentru aparatele Windows Phone ce acum rulează versiunea 7.5.

Informația mai mult sau mai puțin oficială provine din declarațiile mai multor operatori via Twitter și are în vedere data de 31 ianuarie. O2 a menționat update-ul pentru 31 ianuarie printr-un mesaj pe Twitter când un utilizator al serviciului a cerut informații suplimentare. Telstra Australia indică data de 31 decembrie ca și moment de disponibilitate pentru update-ul Windows Phone 7.8 pentru aparatele Nokia Lumia 800. Se pare că și O2 Germania a indicat tot aceiași dată pentru update-ul de Lumia 710.

Și nu în ultimul rând, Windows Phone Columbia a dat pe Facebook următorul mesaj:

”Începând cu 31 ianuarie și în prima parte a lui 2013 anumite aparate cu Windows Phone 7.5 vor primi update-ul de 7.8… Weekend frumos!

Acum mai urmează ca și Microsoft USA să facă declarația oficială cu privire la acest update despre care a evitat în mod constant să vorbească explicit atât înainte cât și după lansarea de Windows Phone 8.

Veștile bune pentru actualii utilizatori de Windows Phone 7.5 pot veni în zilele ce urmează. Pe post de cadou de Crăciun întârziat.

via wpcentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep