HomeFeaturedFocusAcțiunile Apple nu arată tocmai bine

Acțiunile Apple nu arată tocmai bine

applelogo

Trendul descendent al acțiunilor Apple durează de câteva luni de zile, și previziunile nu sunt tocmai fericite. Asta în ciuda faptului că astăzi prețul unei acțiuni a cunoscut o mică creștere, un fel de zvâcnire. Graficul atașat ne arată că au mai existat astfel de creșteri, dar nici una foarte spectaculoasă.

applestock

Probabil că este și rezultatul zvonurilor din ultima vreme, legate fie de apariția unor produse mai ieftine, fie de vânzoleala de personal de la nivel de top management. Pe de altă parte, să nu uităm și de unde cade acest preț al acțiunilor Apple, care în toamna anului trecut atingea prețuri record, făcând din Apple cea mai valoasă companie listată la bursă.

Este evident că se face simțită lipsa mâinii de fier a lui Steve Jobs și că cei de la nivele foarte înalte trebuie să schimbe ceva în strategia lor de management. Pe de altă parte, sunt convins că Apple este departe de a fi o companie care se chinuie, și nici nu cred că există astfel de perspective dramatice pentru compania din Cupertino.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep