HomeFeaturedFocusAplicaţia de navigaţie GPS Nokia Drive+ Beta disponibilă şi pentru alte aparate...

Aplicaţia de navigaţie GPS Nokia Drive+ Beta disponibilă şi pentru alte aparate Windows Phone 8

wp_ss_20130124_0001

Aplicaţia de navigaţie asistată de GPS Nokia Drive*, în variantă Beta e disponibilă acum şi pentru alte modele de aparate cu Windows Phone. Din păcate poate fi folosită doar pentru zonele din USA, UK şi Canada. Se poate descărca şi din alte zone (eu am reuşit să o descarc din România, cu un Live ID de SUA) însă după cum puteţi vedea mai jos am primit mesaj de eroare SIM card unsupported şi nu pot rula aplicaţia.

Până acum Nokia Drive a fost apanajul exclusiv al aparatelor Nokia cu Windows Phone din seria Lumia. Programul este unul dintre cele mai bune soluţii de navigare asistată de GPS cu ghidaj vocal, hărţile pentru România fiind destul de bune. Mai puneţi şi că este o soluţie gratuită pe Windows Phone – singura în acest moment care poate fi folosită şi în România (încă exclusiv pe seria Nokia Lumia).

wp_ss_20130124_0002

HTC a oferit pe modelele din gama Windows Phone 7.5 o soluţie similară, motorizate de aplicaţia Route 66. Pe HTC 8X şi 8S, oferta nu a mai continuat. Prin disponibilitatea Nokia Drive+ Beta în Windows Store şi utilizatorii din HTC din SUA, UK şi Canada au acum o soluţie gratuită de navigaţie. Probabil că în perioada următoare oferta va fi extinsă şi către alte zone.

Cum nu am putut să rulez pe al meu HTC 8X Nokia Drive+ Beta, vă arăt poza de pe Theverge în care se vede interfaţa aplicaţiei de navigaţie pe Windows Phone 8.

Nokia driveplus htc

Acesta este link-ul de download din Windows Phone Store.

Dacă reuşiţi cumva sa îl faceţi să meargă şi în România (aveţi vreun SIM de SUA, UK sau Canada) poate ne daţi de ştire şi nouă. Am aprecia.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep