HomeFeaturedFocusApp Store a trecut de bariera de 40 de miliarde de descărcări

App Store a trecut de bariera de 40 de miliarde de descărcări

appstore

Aflăm, prin intermediul celor de la Business Wire, că cei de la Apple au emis un comunicat de presă prin care anunță că numărul total de descărcări din App Store a depășit bariera de 40 de miliarde.

Părțile frumoase din acest comunicat sunt date de faptul că jumătate din numărul total de download-uri a fost făcut doar în anul 2012 și că luna Decembrie a anului trecut deține recordul, cu peste două miliarde de descărcări. Numărul de utilizatori înregistrați în App Store a depășit 500 de milioane, nu se comunică în același material. Comunicatul de presă mai cuprinde câteva declarații ale unor dezvoltatori de aplicații, care zugrăvesc în roz “ecosistemul” reprezentat de iOS.

Toate bune și frumoase cu aceste cifre, dar făcând o medie, numărul de descărcări pe cap de utilizator din App Store este undeva în jurul cifrei de 80. Cu mult sub o sută, cât se lăudau că au depășit cu câteva luni în urmă. Este evident ca iOS este o platformă care avantajează dezvoltatorii, dar se pare că utilizatorii acestui sistem de operare devin mai atenți cu aplicațiile pe care le descarcă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep