HomeFeaturedFocusCe părere aveți de un Nexus 4 alb?

Ce părere aveți de un Nexus 4 alb?

whitenexus

Deocamdată speculațiile sunt alimentate doar de o fotografie publicată de cei de la Phone Arena, dar trebuie să recunoaștem că arată interesant. Telefoanele smart în culoarea albă încep să aibă căutare și s-ar putea ca și Nexus să se alinieze la trenduri. Recunosc că începe să îmi facă și mie cu ochiul o schimbare de culoare și aș trece pe alb.

În primul rând este încă un semn că cele două părți implicate în acest proiect, Google și LG, au depășit momentele de tensiune. Se vede deja acest lucru în fluxul îmbunătățit de aprovizionare în Google Store, unde nu mai apar sincopele din trecut. Inclusiv în Germania, acolo unde criza atinsese cotele maxime, problema pare de domeniul istoriei.

Este posibil ca cei doi giganți să își fi propus să aducă un suflu nou și în partea de design, pentru a alimenta popularitatea de care s-a bucurat Nexus 4 încă de la lansare, mai ales că pare că unul dintre competitorii de vârf, Apple, nu mai este considerat cool de către generația tânără.

Pentru dinamica pieței sper ca această mutare să fie reală și Nexus 4 să treacă și la culoarea alb. Cine știe dacă nu cumva începe să le placă și își diversifică și mai îndrăzneț gama de culori. Vom vedea!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep