HomeFeaturedFocusDiablo 3 primește în sfârșit mod PvP

Diablo 3 primește în sfârșit mod PvP

Diablo-3-PVP

Modul de PvP mult așteptat al lui Diablo 3 este în sfârșit pe drum. După luni și luni de așteptare, în care părea de parcă Blizzard a uitat că înainte de lansare jocului exista o arenă de luptă pentru jucători, Jay Wilson, lead designer al jocului, a dezvăluit că posibilitatea de a snopi în bătaie ceilalți aventurieri va fi adăugată în curând, prin intermediul patch-ului 1.07.

Nu va fi sub forma unui mod de Team Deathmach, așa cum a fost demonstrat anterior, ci într-un mod clasic de duel, așa cum a fost mereu în seria Diablo. Motivul abandonării, cel puțin pe moment, a modului de Team Deathmatch este reacția celor care au testat jocul, ce nu se simțeau de parcă bătăliile ofereau vreun fel de profunzime, în lipsa obiectivelor sau a oricărei fel de alegere.

Team Deathmatch ar putea reveni într-o altă formă, atunci când se va ridica la un anumit standard de calitate, posibil prin integrarea de elemente de PvE sau recompense tangibile. Când va sosi, modul de PvP pe echipe va fi gratuit, așa că poate va fi gata înainte de prima extensie a lui Diablo 3.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

2 COMENTARII

  1. In articol se specifica despre ce fel de pvp este vorba, tocmai ca sa nu existe confuzii. Pana la urma, si duelul respectiv este tot “player versus player”. Oricum, sunt de acord cu tine, si cu colegii de la Games Arena care au generat materialul, ca cei de la Blizzard s-au miscat super greoi. Vorba aia, “om trai si om vedea” si Team Deathmatch-ul ala!

  2. Ceea ce ai prezentat tu aici nu este PVP. Este pur si simplu un mod de duel, mod ce putea fi introdus odata cu lansarea jocului in mai anul trecut. Vestea ca 7 luni au lucrat la ceva care mai apoi nu li s-a parut varianta cea mai buna m-a facut sa renunt complet la Diablo 3. Daca iti ia 7 luni sa dezvolti Team Deathmatch si mai apoi sa zici ca e esec total iti dai seama cat le va lua sa faca ceva bun (inca 12 ani probabil).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep