HomeFeaturedFocusHTC mai încrezător şi mai agresiv în 2013

HTC mai încrezător şi mai agresiv în 2013

PeterChou

Afirmaţia îi aparţine CEO-ului taiwanezilor de la HTC, Peter Chou, care, prin intermediul celor de la Wall Street Journal a încercat să justifice parcursul mai puţin fericit din anul care tocmai s-a încheiat.

Ne referim, mai exact, la faptul că în anul 2012, atât Samsung cât şi Apple, au caştigat procente din cota de piaţă pe care HTC o deţinea pe piaţa de smartphone-uri. Mai mult, în cel de-al treilea trimestru al anului trecut profitul înregistrat a stabilit un record negativ pentru ultimi şase ani din istoria financiară a companiei.

Dar ceea ce s-a întâmplat în trecut nu mai poate fi îndreptat, aşa că atenţia celor de la HTC se îndreaptă înspre viitor. Peter Chou promite că printr-o agresivitate mai mare la nivel de marketing şi PR şi prin lansarea unor produse care să răspundă mai atent la nevoile consumatorilor, cota de piaţă pierdută să fie recâştigată. HTC plănuieşte ca, în efortul de a ţine piept cu cei doi competitori principali, Samsung şi Apple, care beneficiază de bugete semnificative pentru zona de marketing, să alăture acestor produse competitive şi un efort mai ridicat din punct de vedere financiar pe acest segment.

Pentru a întări şi mai puternic această abordare energică şi pozitivă a planurilor de viitor, Peter Chou a lăsat să se înţeleagă că, de la acest nivel, direcţia este una clar ascendentă: “The worst for HTC has probably passed. 2013 will not be too bad.”

6 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep