HomeFeaturedFocusNvidia prezintă Shield, o nouă consolă de jocuri

Nvidia prezintă Shield, o nouă consolă de jocuri

NvidiaShield_Jen-Hsun_CES

Nici nu a început bine CES-ul și avem parte de o surpriză de proporții. Cei de la Nvidia au prezentat în Las Vegas prin CEO-ul Jen-Hsun Huang, noua consolă portabilă care poartă denumirea de Shield. Bineînțeles, dotată cu la fel de noul lor procesor Tegra 4. Chiar dacă este încă în stadiul de prototip, și până la vânzarea propriuzisă vor mai trece câteva luni, produsul este deja bine conturat și funcțional.

Este vorba despre o consolă de forma unui controler, ce are atasat un display cu sistem flip-up. Cu sistem de operare Android, cu autonomie de 5-10 ore, cu mai multe posibilități de conectare, toate în format universal, Nvidia Shield este un produs revoluționar, cel puțin prin forma sa. Astfel că, mai multe detalii tehnice dar și comerciale, venite pe canale oficiale, sunt așteptate.

Deocamdată, putem urmări un scurt video demonstrativ cu Nvidia Shield.

Având în vedere că este o mișcare destul de surprinzătoare, atât prin decizia lor de a intra în această piață prin propriul device, dar și datorită misterului profund care a planat asupra acestui produs, putem spune că, cel puțin până acum, Nvidia Shield este unul dintre actorii principali de la CES 2013.

nvidia-shield

 

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep