HomeFeaturedFocusOppo Find 5 vine și în Europa

Oppo Find 5 vine și în Europa

oppo-find-51

Iată că nu doar marii producători de aparate smartphone își îndreaptă privirea înspre piața imensă din China, dar și producătorii chinezi își pregătesc expansiunea în Statele Unite și Europa.

Marele câștigător al acestei manevre poate fi cumpărătorul final, care ar avea astfel la dispoziție produse cu caracteristici tehnice asemănătoare celor de top, dar la prețuri mult mai accesibile pentru orice buzunar. Asta dacă un distribuitor local lacom nu vede un potențial rapid și facil în spatele unui astfel de import, sau dacă operatorii nu vor încerca să se împotrivească la asemenea terminale care le vor concura pe cele vândute sub brandul propriu.

Până la a merge mai departe cu aceste supoziții, hai să ne oprim mai degrabă asupra următorului potențial newcomer pe piețele apropiate nouă, sau chiar pe meleagurile mioritice. Este vorba despre Oppo Find 5, un aparat care arată foarte bine în poze (și se simte la fel în mână, ne spun cei de la engadget) este un Android, cu ecran de 5 inchi și rezoluție 1080p, cu procesor quad-core, cameră de 13 megapixeli, 2 GB memorie RAM și o memorie internă de 16 sau 32 GB. Varianta de 32 GB se estimează că se va vinde cu aproximativ 570 USD pe piața din Europa. Subvenționat de un operator serios, poate fi o alegere interesantă pentru mulți utilizatori.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep