HomeFeaturedFocusServicii 4G la 100Mbps

Servicii 4G la 100Mbps

image

Vodafone a anunțat că va ridica viteza serviciilor 4G la 100 Mbps și odată cu asta va lansa noi abonamente pentru clienți, constand in doua abonamente de internet pe laptop sau tableta: Internet Nelimitat Turbo 75 și Internet Nelimitat Turbo 100.

Adică:

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75 include trafic de 12GB, cu o viteză de download de până la 75 Mbps și de upload de până la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / lună;

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100 include 20GB trafic de date, cu o viteză de download de până la 100 Mbps și o viteză de upload de până la 50 Mbps, pentru 25 Euro / lună.

“De acum, utilizatorii din Romania beneficiaza de cea mai ridicata viteza posibila prin tehnologia 4G/LTE, de pana la 100 Mbps. Experienta superioara oferita de Internetul mobil 4G este acum la indemana clientilor nostri, care pot alege intre doua pachete special concepute, ce includ trafic de date generos si terminale 4G la preturi avantajoase”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Încă ceva: Orașele în care există acoperire 4G de la Vodafone sunt: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep