HomeFeaturedFocusSmartphone la apă, episodul 2: Salvamarul

Smartphone la apă, episodul 2: Salvamarul

kyocera-torque

Vă propun sa facem un test rapid: să ridice mâna sus aceia dintre voi care ştiau ca Kyocera face telefoane smart! Exact cum bănuiam! Şi eu am aflat de-abia astăzi, cu ajutorul celor de la Cnet. Şi chiar dacă ştirea în sine se referea la detalii despre lansarea modelului Torque, am mai aflat că nu sunt la prima ispravă de acest fel. Bravo lor!

Revenind la modelul Kyocera Torque, lansarea lui, programată pentru luna Martie a acestui an, vine ca un răspuns la întrebările puse de cititori atunci când am povestit despre Samsung Galaxy Xcover 2. Cumpără cineva telefoane smart desenate special pentru oamenii dinamici şi activi? Se pare că da, pentru că altfel nu s-ar fabrica. Până şi Kyocera le face! 🙂

Lăsând gluma la o parte, Kyocera Torque este un Android ultra-rezistent la şocuri mecanice, praf, nisip sau apă, certificat cu anumite omologări militare în acest sens, cu un procesor dual-core de 1.2 GHz, un display IPS de 4 inchi şi 800 x 480 pixeli rezoluţie, protejat cu Gorilla Glass 2, 1GB memorie RAM, 4GB memorie internă, cameră de 5 megapixeli şi o baterie de 2500 mAh, cu LTE şi NFC. Este clar că accentul este pus nu atât pe caracteristicile tehnice ale aparatului, cât pe rezistenţa sa la condiţii extreme. Tocmai de aceea targetează inclusiv muncitorii care au de-a face cu astfel de condiţii. Iată, am identificat deja o primă categorie de potențiali clienți pentru acest tip de aparat. Și cred că dacă stăm puțin și analizăm, mai putem găsi.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep