HomeFeaturedFocusTelefoanele superlativelor la CES 2013

Telefoanele superlativelor la CES 2013

Chiar dacă un eveniment ca CES este interesant de urmărit în absolut toate aspectele sale, câteva categorii de produse merită un plus de atenție. Una dintre acestea este, fără îndoială, cea a telefoanelor, presărată de lansări de noi produse așteptate de public.

Și în această categorie a telefoanelor, avem doi pretendenți la două distincții majore.

phones

Pe de-o parte avem ZTE Grand S, autoproclamat cel mai subțire smartphone din lume. Este produsul de căpătâi al celor de la ZTE, rulează Android Jelly Bean, este motorizat de un procesor quad-core Snapdragon de 1.7 GHz și dispune de un display Corning Gorilla Glass full HD de 5 inchi. Are 2GB de memorie RAM și o cameră principală de 13 megapixeli. Bateria care îl menține viu este de 1780 mAh. Vine într-o varietate de culori care să răspundă tuturor preferințelor. Per total, este unul dintre smartphone-urile care a impresionat plăcut la CES 2013.

Un alt record este doborât de cei de la Huawei, cu Ascend Mate, care este cel mai mare telefon din lume la ora actuală, cu un ecran de 6.1 inchi. O combinație de telefon și tabletă (phablet), competitor evident pentru Samsung Galaxy Note. Un alt Android, o versiune de Jelly Bean personalizată cu interfața Huawei Emotion UI. Motorizat de un procesor quad-core de 1.5 GHz. Displayul are o rezoluție de 720p. Memoria RAM este tot de 2GB, iar camera principală de 8 megapixeli. Acumulatorul este pe măsura ecranului, nu mai puțin de 4050 mAh.

Două aparate destul de reușite, cel puțin la prima vedere, două recorduri de dimensiune doborâte, dar prea puține informații concrete legate de prețuri și date de apariție. Cele două lucruri pe care le au în comun, dau de gandit. Ambele telefoane rulează Android și ambele sunt produse de companii din China.

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep