HomeFeaturedFocusViitorul gigant HTC M7 aduce destul de mult cu seria One

Viitorul gigant HTC M7 aduce destul de mult cu seria One

imageimage

La Mobile World Congress 2013 de la Barcelona taiwanezii de la HTC ar putea lansa un nou model de Android, cunoscut deocamdată cu numele de cod M7. E vorba despre un aparat cu display de 4,7 inci, rezoluție 1080p (468 ppi densitate), procesor quad-core la 1,7 Ghz Qualcomm. Odată cu el e posibil să apară și HTC Sense 5, interfața grafică deja consacrată a HTC.

După ce am avut deja un leak despre M7, din noile imagini se poate vedea o asemănare mai evidentă cu modelele din seria One X lansate anul trecut. Marginile rotunjite, emblema Beats.image

Noul Sense pare construit în paradigma Android 4, fără vechile elemente rotunjite cu care ne-am obișnuit. Aproape o copie a sistemului de operare Windows Phone – aș putea să speculez că HTC are în vedere o interfață Sense unitară pe care să o pună pe ambele platforme? Nu ar fi prima dată când face asta – dacă vă aduceți aminte pe vremea Windows Mobile, HTC Sense era similar pe aparatele Windows Mobile și Android de la HTC.

Sper că HTC a învățat ceva din greșelile și evoluția din 2012 unde a pierdut și la cotă de piață și la încasări. 2013 poate fi anul în care să se relanseze, avântul pe zona Windows Phone asociat lui HTC 8X și 8S putând fi continuat cu un model deosebit pe Android.

Peste o lună vom afla mai multe detalii oficiale.

via AP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep