HomeFeaturedFocusWildman, cel mai nou proiect al celor de la Gas Powered

Wildman, cel mai nou proiect al celor de la Gas Powered

photo-full

Studioul Gas Powered games și-a dezvăluit următorul proiect, și nu este vorba de reluarea producției lui Kings and Castles, ci de un titlu complet nou și neașteptat. Creatorii lui Supreme Commander, Demigod și Dungeon Siege au dezvăluit Wildman, iar concomitent, inițiativa de a strânge un1.1 milioane de dolar prin Kickstarter pentru finanțarea sa, în următoarele 31 de zile.

Wildman este o combinație dintre titlurile create în trecut de Gas Powered Games, venind sub forma unui RPG orientat pe acțiune amplasat într-un RTS. Mai exact, într-o fază vei putea controla armate vaste în zone de război întinse, construind o apărare, antrenând soldați, organizând trupe, cercetând sau furând tehnologie de la inamic, folosind ocazionala abilitate specială, atacând opoziția și tot ce ai mai face în alte RTS-uri.

Dacă vrei să participi mai activ la bătălie, jocul se transformă în ceva mai similar cu Demigod, luând controlul asupra unui personaj foarte puternic, ce va lupta alături de trupele sale. Însă bătăliile nu durează la nesfârșit, iar în momentul în care se termină, nu treci pur și simplu la o altă misiune. Ești liber să explorezi lumea cu acel personaj, cotrobâind prin catacombe, acumulând experiență, adunând phat loot și făcând cam orice ai mai face într-un RPG de tipul lui Dungeon Siege. Totul se va petrece într-o așezare preistorică, jocul fiind plin de personaje ce arată de parcă doar ce ar fi descoperit focul. Mai sunt promise și unelte care să permită modificarea sa în detaliu.

În cazul în care își va atinge ținta de finanțare, Wildman va fi lansat cu aproximare în primăvara lui 2014, cu un beta test plănuit cândva înainte de această dată.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep