HomeFeaturedFocusAdulții, Facebook-ul și spionajul

Adulții, Facebook-ul și spionajul

spy

Nu spionajul politic sau economic sau de altă factură, așa cum îl vedem în filmele de acțiune. Puțin mai inocent, născut din motive umane, dar totuși spionaj. Conform unui studiu realizat de către cei de la Education Database Online și preluat de către cei de la Mashable, peste 43% dintre părinții cu cont pe Facebook din Statele Unite au fost împinși înspre această platformă de social media și din dorința de a-și spiona copii.

Bineînțeles că cei intervievați au declarat că au avut și alte motive pentru a-și creea un cont pe Facebook, dar dacă avem în vedere că cei 43% verifică zilnic profilele copiilor lor, este evident că nici un alt motiv nu mai stă în picioare.

Având în vedere că din cei cu conturi pe Facebook, care au admis că își spionează copii, un procent covârșitor de 92% sunt chiar prieteni cu copiii lor pe rețeaua de socializare, nu mai pare o alegere foarte deșteaptă. Bine că au la îndemână și alte metode de a-și ține urmașii departe de Facebook.

Pe de altă parte, cifrele de mai sus explică succesul rețelei de socializare. Pentru fiecare doi tineri care își fac cont pe Facebook, se alătură și un părinte. Nici nu mai este de mirare că Facebook-ul a început să fie perceput ca îmbătrânit de către generația tânără.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep