HomeFeaturedFocusGame Informer anunță The Witcher 3: Wild Hunt

Game Informer anunță The Witcher 3: Wild Hunt

the-witcher-2

CD Projekt trebuia să anunțe astăzi ceva nou, dar Game Informer le-a luat-o înainte, anunțând că pe coperta din luna martie a publicației se află The Witcher 3: Wild Hunt. Construit pe motorul REDEngine 3, va fi un RPG open world de aproximativ 30 de ori mai mare ca întindere în comparație cu lumile jocurilor anterioare, ceva ce întrece lejer și imensitatea lui Skyrim.

The Witcher 3 va fi o poveste mult mai personală pentru Geralt, cu mai puțină intrigă politică, dar cu o amenințare la adresa întregii umanități, pe care probabil o puteți desluși din titlu. Ceea ce înseamnă că în sfârșit un joc The Witcher va avea o poveste care îl pune în centrul atenției pe Geralt, nu îl pune pe Geralt pe lângă centrul atenției, ca cele precedente.

Ca mecanică de joc, pe lângă ceea ce îmi imaginez că va fi adăugarea abilității de a sări (dar nu de a urca în copaci, Geralt este la urma urmei bătrân și are un picior cu probleme), vor adăuga un sistem de vânat monștri, ce probabil va fi o evoluție a colecționării de trofee din jocurile precedente. Luptele vor fi modificate din nou, eroul primind un set diferit de atacuri ce vor semăna mai mult a dans, pentru a sublinia faptul că un witcher nu este un luptător de rând. Jocul va prezenta și un Geralt parcă ceva mai în ton cu vârsta sa, având o barbă pe copertă, și fiind însoțit de o persoană a cărei față este acoperită. Dar judecând după părul blond, foarte probabil este Ciri.

Nu a fost pomenită în jocuri decât de două ori, în primul ca o poveste scurtă spusă de un hangiu prin Lakeside, iar în al doilea a fost dezvăluit că Ciri i-a salvat pe Yennefer și pe Geralt de la moarte, înainte de a pleca înspre alte lumi. În afara jocurilor, Ciri era o sursă, o persoană cu potențial imens pentru magie, ce a fost adoptată de Geralt după o serie de incidente nefericite implicând familia ei, și a fost antrenată la Kaer Morhen în tainele witcher-ilor, unde i s-a descoperit talentul pentru magie.

Mai multe detalii despre The Witcher 3: Wild Hunt vor fi dezvăluite în următoarele luni. Jocul va sosi pe piață anul viitor, pentru toate platformele high-end disponibile, ceea ce înseamnă că poate în sfârșit nu vor mai fi timpi de încărcare pentru case.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep