HomeFeaturedFocusGoogle pe marile ecrane

Google pe marile ecrane

The-Intership

Dacă tot s-a lansat moda cu filmele inspirate din viața numelor mari din IT, și am avut deja jOBS, filmul biografic despre Steve Jobs, fondatorul Apple, iată că și Google cochetează cu Hollywood-ul destul de intens (sper să nu se judece cu Apple pe tema patentelor în ceea ce privește apariția într-un film) și are un rol destul de important într-una din ultimele producții.

Este vorba despre filmul The Internship, în care celebra pereche formată din Owen Wilson și Vince Vaughn ajunge să lucreze în cadrul Google. Nu o să intru prea mult în detalii, ideea este că o parte din acțiunea filmului chiar este filmată în cadrul companiei, mai exact în campusul Google. O să vă las să vă delectați cu trailer-ul oficial al filmului, despre care am uitat să spun că este o comedie. Bănuiesc că era implicit acest lucru din momentul în care am enumerat actorii din rolurile principale. Nu prea mă dau în vânt nici după genul respectiv, nici după cei doi.

În schimb, având în vedere că a fost deschisă perspectiva aceasta cu filmele despre personalități și companii din IT (v-am spus că și viața tumultoasă a lui John McAfee va deveni subiect de film), mă aștept și la alte producții similare. Și presupunând că se va ajunge cândva și la Microsoft, nu pot să nu mă întreb, oare ce actor ar fi potrivit să îl joace pe Bill Gates.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep