HomeFeaturedFocusHP se avântă în piața de tablete Android

HP se avântă în piața de tablete Android

hp android

După experiența avută în zona de tablete cu sistemul de operare Windows 8, cei de la HP se pare că se vor avânta și în piața mult mai agitată și mai diversificată a tabletelor Android. Cel puțin așa o afirmă o știre a celor de la ReadWrite, citată de către cei de la Cnet.

În același material se afirmă că produsul pe care cei de la HP îl au în plan vizează segmentul high-end al acestei piețe. Pentru a veni în sprijinul acestei afirmații, se menționează că tableta va funcționa cu un cip Tegra 4 al celor de la Nvidia. Chiar dacă alte detalii tehnice sau de altă natură nu au ieșit încă la lumină, se așteaptă un anunț oficial din partea HP într-un timp realtiv scurt.

Dacă un astfel de pas va fi făcut de către cei de la HP, va avea meritul ca, pe lângă animarea și mai intensă a zonei de tablete Android (și nu numai), să deschidă un drum și către un smartphone venit din partea aceleiași companii. Este un drum realtiv firesc de urmat, dar deocamdată nu putem decât să speculăm.

2 COMENTARII

  1. Macar astia de la HP s-au prins rapid…astia de la nokia insista…insista.
    iar dell-ul…dellul ii prefata celor de la nokia…sau nokia ii prefata de la dell. Am auzit ca luna asta au avut incasari de 40 milioane USD…asta dupa ce au vandut o cladire cu 40…si asa se pare ca parteneriatul cu microsoft aduce incasari.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep