HomeFeaturedFocusMicrosoft Pro, disecat de ifixit. E mai greu de reparat ca un...

Microsoft Pro, disecat de ifixit. E mai greu de reparat ca un iPad

image

Nici nu avem o săptămână de la punerea în vânzare a tabletei Microsoft Surface Pro și cei de la iFixit, celebri pentru operațiile de disecție pe gadget-uri au și publicat deja un material detaliat despre cum se desface Surface Pro și cum arată în interior. Materialul publicat aici e foarte detaliat și poate fi un ghid de dezansamblare pentru oricine dorește să își repare singur tableta Surface Pro: sunt date informații legate de sculele necesare pentru desfacere, pașii ce trebuie urmați și zonele unde atenția trebuie să fie dublată pentru a nu ajunge cu un produs stricat iremediabil.

Vestea bună este că bateria despre Surface Pro poate fi schimbată relativ ușor. Cea proastă … nota asociată posibilității de reparare este 1 din 10. Cu alte cuvinte, dacă aveți cumva neșansa să vi se strice, nu prea aveți ce îi face singuri. Și nici să faceți manual operații de upgrade pentru memorie sau SSD.

La fel și display-ul este foarte bine fixat cu elemente adezive, extragerea sa fiind în măsură să strice tot ansamblul.

După analiza atentă a componentelor reiese că Microsoft și-a dat silința să aducă o selecție a unui hardware de calitate în ideea că ele vor crea un produs deosebit. Asta nu înseamnă că va avea succes sau că produsul nu se va strica. Odată cu trecerea timpului ne vom lămuri.

via ifixit

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

  1. @Ioane. Excursii cu prietenii? Un tv nou, un tranchilizant pt nevasta? de ce sa dea bani pe acelasi produs…la fel de prost…doar pt ca primul s-a …pardon ma scuzati.
    Acum, eu zic sa punem punct discutie…pentru ca…nu are sens pana cand nu trece de pragul “ultima noutate”…si incep sa iasa bubele la suprafata (nu exista produs fara bube…exista doar produse la care inca n-au iesit la suprafata bubele)

  2. @Ioane pai sa vedem…crapa display-ul…asta inseamna ca-l schimbi cu totul. Crapa butonul de fast reboot…schimbi cu totul. Crapa nu’s ce…schimbi cu totul. Te uita putin la produsele non-microsoft ce inteligent sunt facute.
    Acum sunt curios…cand incep sa fie returnate…Dar chestia asta ii inca prea devreme sa o discutam. Vorbim in 6-8 luni.

  3. @Roland
    Poate la versiunea 2.0 sa ii iasa mai bine. Numai sa nu fie prea tarziu si lumea sa nu mai vrea asa ceva :).

    @bolovan
    Unde vezi tu asamblare proasta? Mi-a scapat aspectul asta. Problemele surface pro nu vin de la asamblare, vin de la autonomie in primul rand.

    Ca tu nu poti sa iti bagi degetele in produs si sa faci ce vrei cu el nu inseamna ca e unul prost. Din contra, eu zic ca e o idee foarte buna sa faca totul compact.

  4. @Roland pai a reusit pana acum ceva sa copieze de la firmele concurente? Singurul lucru de calitate (chiar daca si alea au fost copiate) sunt ceva tastaturi si soareci (chiar eu sunt detinator de tastatura/soarec microsoft).
    Si surface-ul ii facut conform politicii microsoft: cumparam componente de calitate facute de altii…cu ideile altora…le asamblam prost…si le vindem fraierilor.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep