HomeFeaturedFocusÎncă 13 țări au Surface RT la vânzare. Din nou, România nu...

Încă 13 țări au Surface RT la vânzare. Din nou, România nu e printre ele

image

Microsoft anunță cu mândrie că încă 13 țări vor ave la vânzare Windows RT, toate fiind din Europa: Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Italia, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia și Elveția. Locuitorii din aceste țări pot accesa Surface.com și să își comande direct produsul.

Ca de obicei România nu e pe listă. Poate peste încă 6 luni, deși mă îndoiesc sincer că se va întâmpla asta. Nu avem nici până acum Xbox oficial în România – și se vinde chiar foarte bine, de ce ar aduce Surface?

Știți ce diferențiază Microsoft de Google? Pe primii nu prea îi doare de România, pe când cei din urmă au grijă ca multe din proiectele lor să fie lansate în premieră la noi sau măcar în momentul în care țările celelalte primesc serviciile.

Totodată Microsoft se laudă cu imensa comunitate de români din Redmond. Google nu se laudă cu așa ceva, dar datorită românilor din Google noi putem folosi serviciile Google la un nivel similar cu utilizatorii din țările civilizate și aproximativ în același timp.

Cine trebuie apreciat mai tare?

via surface blog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep