HomeOffice 365 în oferta Vodafone

Office 365 în oferta Vodafone

poza - lansarea Vodafone_ Microsoft Office 365

Vodafone Romania lansează suita de servicii Microsoft Office 365 pentru clienții business sub forma unui abonament lunar, cu o valoare cuprinsă între 3,3 euro (fără TVA)/ utilizator și 19 euro (fără TVA)/ utilizator. Serviciul este disponibil in portofoliul Vodafone Romania, intr-o primă fază pentru clienții din segmentul Corporate – companii cu peste 50 de angajați.

Office 365 este oferta de servicii Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote) combinată cu email (Microsoft Exchange Online), mesagerie instant, chat și conferinta audio-video (Microsoft Lync Online) plus management-ul, vizualizarea și editarea de documente online(Microsoft Sharepoint Online). Rezultatul este un serviciu ce permite angajaților să comunice și să lucreze de la distanță sau de pe orice dispozitiv folosit (smartphone, tableta sau PC).

„Prin includerea serviciilor Microsoft Office 365 in oferta comerciala pentru companii, Vodafone face inca un pas important in Cloud. Parteneriatul dintre liderul segmentului business pe piata de comunicatii mobile din Romania si cel mai puternic furnizor de instrumente si solutii de productivitate aduce acum beneficii suplimentare companiilor din de la noi din tara, printre care se numara factura unica, asistenta in limba romana si eficientizarea costurilor. Romania devine astfel cea de-a 16-a tara in care Vodafone lanseaza Office 365, iar Vodafone, singurul operator mobil din Romania cu care Microsoft a incheiat un astfel de parteneriat” a declarat Benoit Valla, Senior Director, Corporate & Government Segment, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Office 365 a fost lansat comercial de către Microsoft în România la începutul anului și poate fi achiziționat și direct. Serviciul cloud vine să aducă benficiile de mobilitate celor ce deja folosesc platforma Microsoft, permițând licențierea lunară.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep