HomeEvenimenteMWCPatru noi aparate Optimus prezentate la MWC 2013

Patru noi aparate Optimus prezentate la MWC 2013

LGE_MWC_1

LG a prezentat la Mobile World Congress 2013 de la Barcelona patru noi modele de smartphone-uri Optimus: G, Vu, F și LII – completând oferta de produse pentru toată zona de utilizare. Modelul LG Optimus G a fost creat în urma colaborării dintre companiile surori LG Chem, LG Display și LG Innotek și este un smartphone ce încorporează un procesor Qualcomm, Snapdragon™ S4 Pro Quad-Core împreună cu un display LG IPS True HD plus tehnologia Zerogap Touch. LG a venit și cu completări pe partea software, Optimus G încorporând în interfața software module personalizate precum QSlide, QuickMemo și Live Zooming.

LG Optimus G a fost lansat inițial pe piețe cheie LTE, urmând să fie lansate în peste 50 de țări. Cel mai nou model din seria LG Optimus G, Optimus G Pro, a fost recent lansat pe piața din Coreea. LG Optimus G este un smartphone care încorporează tehnologia 4G LTE, cu display IPS Full HD de 5.5 inci și noi funcții ale interfeței de utilizare, precum Dual Recording și Panorama Virtual Reality (VR).

LG Optimus Vu: este un terminal LTE hibrid care îmbină portabilitatea unui smartphone cu experiența de vizionare de pe o tabletă. Vine cu un un display de 5 inci, raport 4:3 și are la rândul său elemente proprietare în interfața grafică – Talk și QRemote.

Seria LG Optimus F include modele de smartphone-uri 4G LTE ideale pentru fiecare utilizator. Cele două modele LG Optimus F5 și LG Optimus F7 au fost special create pentru utilizatorii care vor să treacă de la rețelele 3G la cele 4G LTE.

Prin lansarea seriei LG Optimus F în acest an, LG își va extinde rapid poziția pe segmentul 4G LTE. LG Optimus F va oferi noilor utilizatori de 4G o viteză LTE și o serie de funcții utile ale interfeței de utilizare, fără a fi nevoie ca aceștia să plătească o taxa de intrare în rețeaua 4G, așa cum solicit majoritatea modelelor de smartphone 4G. Modelele LG Optimus F5 și LG Optimus F7 vor fi prezentate la Mobile World Congress.

Seria LG Optimus LII continuă elementele de design ale seriei L-Style. Noua serie LG Optimus LII finisează prima versiune L (lansată anul trecut), fiind creată pe baza a patru noi elemente de design: Layout subțire, Contur Laser Cut, Design Surprinzător al Difuzorului și o tastă Home cu iluminare Smart LED. Modelele LG Optimus L3II, LG Optimus L5II și LG Optimus L7II sunt prezente la Mobile World Congress.

Modele de aparate Android conțin și elemente software personalizate.

Disponibilă iniţial pe modelul LG Optimus G, funcția QSlide oferă posibilitatea afişării a două ferestre complete, simultan, permiţând utilizatorilor combinaţii avansate de taste cu o eficienţă crescută. Versiunea recent updatată a QSlide permite deschiderea a două aplicaţii simultan pe întreg ecranul şi, contextual, schimbarea dimensiunii, poziţiei şi a transparenței ferestrelor QSlide. Funcţiile de video, browser, memo, calendar şi calculator sunt compatibile cu interfața UX multifuncţională a LG. Funcțiile Dual Recording şi Panorama Virtual Reality (VR) sunt două dintre îmbunătăţirile aduse interfeței UX LG, special create pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii ale ecranelor Full HD și a oferi o experienţă îmbunătățită de vizionare.

LGE_MWC_01

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @Ioane
    Deja sari calul…crezi ca mai citeste cineva articolul? Mia era un articol la nu’s ce (ca nici acum nu stiu exact la ce era)…cu un aparat blond si unul brunet…iami…de era sa ma evacueze nevasta o saptamana in masina 😀

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep