HomeFeaturedFocusPoliția și comunicarea neinspirată prin social media

Poliția și comunicarea neinspirată prin social media

police facebook

Am fost destul de surprins și chiar ușor revoltat atunci când v-am povestit despre oamenii din Australia, care fug de incendii folosind o aplicație pentru smartphone. Mi se părea că tindem să ne încredem din ce în ce mai mult în programe și aplicații. Mă gândesc totuși că se pot găsi anumite scuze pentru folosirea acestor aplicații de către oamenii de rând.

Dar ce ne facem în momentul în care și instituțiile publice apelează la astfel de metode total neconvenționale pentru a rezolva diverse situații care ar necesita o altfel de abordare. Ca să fiu mai exact și în același timp să vă explic iritarea mea, iată situația la care s-a ajuns în Statele Unite.

O femeie din Atlanta a fost anunțată de către departamentul de poliție de care aparținea că fiul ei a decedat, prin intermediul… Facebook-ului. Ca lucrurile să fie și mai hilare, ofiterul care s-a gandit să o anunțe pe femeia respectivă (al cărei nume nu are nici o importanță) despre nefericitul eveniment, a făcut acest lucru de pe contul său personal, sub numele de Misty Hancock. Combinând acest nume ingenios cu metoda aleasă pentru o astfel de comunicare, persoana respectivă a aflat cu trei săptămâni de întârziere despre nefericitul accident de circulație al cărei victimă fusese fiul său.

Femeia în cauză este destul de furioasă pe departamentul respectiv de poliție și amenință și cu acționarea în instanță. Și cred că este îndreptățită să facă acest lucru.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep