HomeFeaturedFocusSilence pentru Android: salvatorul în situații delicate

Silence pentru Android: salvatorul în situații delicate

Silence 1Silence 2

Câteodată e nevoie de un mic ajutor ca să scăpăm de situațiile delicate în care am uitat să punem smartphone-ul pe modul silențios și el sună atunci când ne-am dori mai puțin. O variantă de a scăpa cu basma curată din astfel de situații nedorite este să fie folosită o aplicație gen Silence for Android care să aibă grijă în locul nostru ca telefonul să fie trecut automat pe silent.

În Google Play Store se regăsește Silence for Android făcută de Epison Labs, un program gratuit ce știe să facă bine un singur lucru: să modifice automat setările sonorului smartphone-ului nostru cu Android în funcție de anumite evenimente pe care le definim manual.

Dacă de exemplu zilnic între anumite ore avem o ședință, nu mai trebuie să fim atenți la setările telefonului din moment ce i-am spus aplicației Silent să activeze și să dezactiveze opțiunea de silent pe perioada respectivă. Pe baza acelorași evenimente se pot automatiza și alte setări din Android cum ar fi activarea/dezactivarea opțiunii WiFI, a traficului de date sau a conexiunii Bluetooth.

Ceva ce nu am văzut încă la o aplicație de acest gen este facilitatea white list prin care setările forțate prin ”Silence” sunt ignorate atunci când primiți un apel/mesaj/email de la anumite contacte. De exemplu soție/prietenă Smile.
Silence 3Silence 4

Puteți încerca Silence for Android descârcând pachetul gratuit din Google Play Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Tot trebuie sa setezi manual evenimentele si comportamentul. Nu stie sa ia automat din calendar?

    Asa ceva ar trebui sa puna Google by default in Android.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep