HomeFeaturedFocusSurface are sub 1% din piața de tablete în timp ce iPad...

Surface are sub 1% din piața de tablete în timp ce iPad domină în continuare

image

După anunțul IDC legat de livrările de tablete din 2012 (52,5 milioane de unități în ultimul trimestru din 2012) cu un salt de peste 75% față de trimestrul patru din 2011, iPad-ul rămâne un lider de necontestat.

Locurile doi și trei sunt ocupate de către Samsung, Amazon cu un Asus pe un binemeritat loc patru. Nicăaieri în listă nu apare numele Microsoft și ale sale tablete Surface.

image

Lansate doar în toamna lui 2012, cu trei trimestre mai puțin decât competiția, tabletele Microsoft Surface au reușit să se vândă totuși în 900 000 de bucăți. Dacă trendul se păstrează, Microsoft are șanse să urce în TOP 5 depășind Barnes & Noble și poate chiar și pe Asus.

Dacă.

via IDC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @Ioane stai linistit…microsoft are un plan: cica cumpara pachetul majoritar dell…prin urmare…suport pentru alte platforme din partea dell nu o sa mai vedem. Mai mult, Firmele ce au contracte cu dell (ca-s vanzatori exclusivi sau doar cumpara patente)…daca mai vor sa aibe de a face cu dell…ioc suport pentru tot ce-i non-microsoft. Tot ce-mi este teama ii ca dell-ul sa nu aibe soarta celor de la Nokia: CADEEEEE!!!!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep