HomeFeaturedFocusValentine’s Day la LinkedIn

Valentine’s Day la LinkedIn

linkedin_people

Nu suport data de 14 februarie sub nici o formă. Promit că în afară de referirea din titlu nu o sa mai pomenesc niciodată pseudo-sărbătoarea importată care oferă motiv de roz și roșu în toate cele ce ne înconjoară, de la televizor și radio, nu mai spun de online, până pe stradă, pe autobuze, pe blocuri… bine că nu putem colora și cerul în roz. Vreau negru, black, rock!

Eeeiii, dar lucrurile se pot schimba! Recunosc că, dacă aș fi lucrat la LinkedIn spre exemplu, cu totul altfel aș fi privit această zi. Motivul este extrem de simplu: tocmai astăzi, toți angajații companiei, absolut toți, în număr de 3458, au primit din partea companiei câte un iPad Mini (de 32 GB, ne spun cei de la Cnet).

Este o declarație de dragoste, probabil, din partea lui Jeff ‘Winfrey’ Weiner, CEO-ul LinkedIn, pentru toți angajații săi, un semn de mulțumire pentru munca depusă și rezultatele obținute. Rezultate care se văd de altfel și în evoluția la bursă a acțiunilor LinkedIn, aflate pe val. Prin val înțelegem o creștere de aproape 27 de procente de la o săptămână la alta.

Uite așa poți schimba rapid percepția unui om despre o sărbătoare sau alta, dar mai ales poți să îi arăți unui angajat că munca sa și rezultatele obținute sunt apreciate. Și poți da un exemplu de mentalitate sănătoasă de business pe care mulți ar putea să îl urmeze

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep