HomeFeaturedFocusAvem niște telefoane obscene!

Avem niște telefoane obscene!

panies_1

Poate chiar de-a dreptul perverse, mai ales cei care avem două și le ținem unul lângă celălalt. De ce spun asta? Păi daca umblă fără nimic pe ele? Înțeleg că e cald, că se încing mai ales când sunt utilizate de poweruseri (știu eu unul care le chinuie de nu se văd), dar chiar așa? Adică să umble chiar și fără chiloți?

Dacă vi se pare că m-am țăcănit la cap, ce părere aveți de cei de la Bandai care au inventat… chiloțeii de silicon pentru smartphone!?!? Pentru o protecție mai bună a… butonului “home”. Asta la un anumit smartphone 😉 Sunt unele telefoane care au două… butoane. Sau chiar două perechi! Dacă revenim la chiloțeii noștri, avem de ales între opt modele, împărțite pe sexe. Există chiar și boxeri.

panies_2

Fraților, a luat-o lumea razna! Și mie mi se părea că blănița pentru iPhone este un moft inutil. Tocmai am ajuns la concluzia că este chiar decentă. Mult prea decentă. Așa că puneți mâna și îmbrăcați-vă telefoanele. Nu aveti doi dolari pentru un chiloțel de silicon, croiți și voi din ce aveți la îndemână o hainuță ceva. Cei care au telefoane mai mari, gen phablet, se pot descurca cu hainuțe pentru pechinezi, de la magazinele de specialitate.

SweaterFleece2

Și dacă tot am vorbit de pechinezi, să vă spun și că produsul minune este destinat pieței din Japonia. Este un detaliu care parcă mă mai liniștește. Până la urmă nu m-am țăcănit la cap. Sau cel puțin nu e de acum 🙂

8 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep