HomeFeaturedFocusBigDog, un altfel de câine, un altel de robot

BigDog, un altfel de câine, un altel de robot

Big_dog_military_robots

Fie că îl privim din perspectiva câinelui sau a robotului, este unul mai înspăimântător. Și asta pentru că mai vechiul proiect al celor de la Boston Dynamics tocmai s-a pricopsit și un braț în loc de cap (sau pe langă cap, în funcție de optica fiecăruia).

Și dacă aspectul de mutant căpătat odată cu această remodelare estetică nu este suficient de înspăimântător, ceea ce poate face cu noul membru cred ca ar trebui să ne pună pe gânduri. Gândit pentru a servi diverselor scopuri militare, BigDog alimentează teama celor care cred într-un scenariu hollywoodian cu roboți care cuceresc omenirea. Și adevărul este că între el și robotul multiplicat prin printare 3D sunt câteva diferențe de aspect.

Totuși, până la acel viitor apocaliptic al omenirii cauzat de dominația roboților, haideți să îi vedem lui BigDog noul membru în acțiune. Bănuiesc că după vizionarea clipului, o sa vă doriți toți un cățeluș de genul acesta cu care să vă jucați în parc de-a “adu bățul, aruncă bățul (și banca sau stâlpul)”.

 

8 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep