HomeFeaturedFocusFinețuri de marketing marca Apple, cu țintă directă spre Samsung

Finețuri de marketing marca Apple, cu țintă directă spre Samsung

applepromo

Ținta directă este de fapt noul telefon al celor de la Samsung, Galaxy S4 fiind perceput probabil ca o amenințare puternică pentru cei de la Apple. Altfel nu se explică ofensiva acestora, care a luat forma unei campanii de marketing ce încearcă să popularizeze iPhone 5. Este un altfel de luptă de marketing, nu se dă în bugete consumate, ci în mesajele transmise publicului.

Practic toate caracteristicile pe care noua prezentare făcută lui iPhone 5 încearcă să le scoată în evidență sunt “răspunsuri” la atuurile cu care Galaxy S4 încearcă să rupă gura târgului. Nu o să le înșir aici, o să vă las pe voi să le descoperiți în prezentarea de pe pagina oficială Apple. Unele stau în picioare și se bazează pe niște fapte reale, altele sunt ușor penibile. Din această a doua categorie, mi-a sărit în ochi afirmația conform căreia camera foto de pe iPhone 5 este cea mai populară cameră foto.

Exact cum vă spuneam la începutul acestui material, “finețuri” marca Apple. Cu ghilimelele de rigoare.

14 COMENTARII

  1. Da…acum ca am ajuns la lucru am…legat de formatare.
    Sugestia mea ii ceva de genul:
    Articol: {}\n
    Mesa: {}\n
    Link: {}\n

    Nu’s de ce dar in roundcube (ca webclient) link-ul apare doar ca text…

    Dar per ansamblu…sunt incantat…inca dau din codita…

  2. @Ioane…acum nu vreau sa intind coarda…de fapt vreau sa intind coarda: era ok daca in mail primeam un link spre articol…si eventual si textul comentariului.

  3. @Ioane da…stiu…nu am contestat asta…doar campania celor de la apple imi aducea aminte de o alta campanie…cam la fel: produsul nostru stie sa deseneze punctul mai bine ca al concurentei…ba chiar stie sa sa-l si coloreze…singura prolbema era ca nu pornea.

  4. Pe mine m-a lovit asemanarea cu o alta companie obscura ce a avut o campanie la fel de obscura (chiar mai obscura decat asta de la Apple)…parca “get the facts” ii spunea…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep