HomeFeaturedFocusSamsung ţine preţul sus la televizoarele UHD

Samsung ţine preţul sus la televizoarele UHD

SamsungUHDTV

Vă povesteam cu ceva vreme în urmă, mai exact în ianuarie, cu ocazia CES-ului, despre televizorul UHD al celor de la Samsung şi despre preţul său astronomic. Îl numeam atunci televizorul de 38.000 de dolari. La momentul acela, erau disponibile câteva bucaţi, doar prin precomandă, şi doar în Coreea.

Mă aşteptam ca odată cu trecerea timpului, aceste preţuri exagerate să scadă. Ar fi fost un lucru firesc, dacă ne gândim că la fel s-a întâmplat şi cu HD-ul la vremea lui, şi cu 3D-ul. Ba mai mult, am avut şi prima lansare de televizor 4k în România. Şi în cazul Sony, lucrurile stau puţin mai bine în ceea ce priveşte preţurile.

Ei bine, cei de la Samsung se ţin bine în această chestiune a preţurilor şi, odată cu lansarea oficială pentru Statele Unite, au anunţat şi preţul acestui device. Conform celor de la The Verge, televizorul nostru de 38.000 de dolari costă nu mai puţin de… 39.999 de dolari. Şi cu toată această reaşezare a preţului, vorbim deocamdată tot despre precomenzi şi livrări cu un termen de două săptămâni. În ritmul ăsta, când va ajunge în România, va costa măcar vre-o 50.000 de dolari şi se va avea un termen de livrare demn de o maşină de lux.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep