HomeFeaturedFocusSmartphone Android cu e-ink la preț de dumbphone

Smartphone Android cu e-ink la preț de dumbphone

image

Ar putea fi o revoluție importantă în zona de mobilitate dacă reușește să demonstreze că se poate trece dincolo de prototip. Un singur ecran e-ink pe un smartphone (tot cu Android cum e și Yota) a fost prezentat de asemenea la Mobile World Congress 2013 de la Barcelona de către Eink.

Cu platformă motorizată de un procesor la 1 GHZ și modul 3G, prototipul de smartphone cu e-ink arată interesant și se prezintă ca o soluție ce ar putea rezolva problema autonomiei pe smartphone-urile de generație nouă. Ca să aibă succes e nevoie totuși și de suportul unor aplicații dedicate, care să pună în valoare tehnologia e-ink, măcar pe partea de module folosite intensiv: email, browser, cititor de știri, client de socializare Facebook & Co.

Atu-uri există clar: preț, capacitatea de a vedea fără probleme informația de pe ecran în soare puternic, autonomie mărită.

image

Când mă așteptam mai puțin, un produs interesant de la MWC 2013 mi-a atras atenția. Voi urmări evoluția acestei companii pentru că are o idee ce trebuie luată în seamă.

Vedeți mai jos un material despre E-Ink Android Smartphone ca să vă faceți o idee mai bună despre ce este și cum se comportă:
[embedplusvideo height=”337″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/JDwfKCAuCak?fs=1″ vars=”ytid=JDwfKCAuCak&width=550&height=337&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5183″ /]

via TC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep