HomeFeaturedFocusTP-Link deschide birou în România

TP-Link deschide birou în România

image

TP-LINK anunță deschiderea unui birou de reprezentare și a unui centru logistic În România, la București pentru a putea gestiona mai bine poziția de pe piața locală de echipamente wireless, estimată la 20 milioane dolari în 2012. Prognoza de creștere este de aproape 10% pentru 2013.

“România este a doua cea mai importantă piață după vânzările de echipamente de rețea din Europa de Est, după Polonia și a cincea la nivel global în funcție de viteza de Internet. Astfel, decizia deschiderii unui birou local și a unui centru logistic aici se datorează atât potențialului extraordinar de dezvoltare pe care piața locală îl are, cât și poziției geografice care facilitează interacțiunea cu distribuitorii și clienții noștri din regiune. În plus, piața a ajuns la maturitate, iar conectarea la internet și accesul rapid la informații au devenit servicii disponibile pentru marea parte a populației”, a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK România.

“Anul trecut, TP-LINK a înregistrat o creștere cu 30% a cifrei de vânzări în condițiile în care livrările au fost făcute exclusiv prin distribuitori. Având prezență direct, creștem, practic, disponbilitatea produselor noastre atât pe segmentul consumer, cât și SoHo/IMM-uri ceea ce se va concretiza într-un avans de 50% al livrărilor. Pe termen mediu, ne propunem să atragem cel puțin un client ISP sau telecom. În contextul diversificării portofoliului de clienți, avem în vedere investiții atât în servicii de suport pentru clienții finali prin intermediul unui call-center, dar și traininguri și programe online de suport pentru clienții companii. De asemenea, vom acorda asistență partenerilor de distribuție și clienților în implementarea proiectelor”, a declarat Bogdan Mihalcea, director de vânzări TP-LINK pentru România.

TP-Link are acum reprezentare directă așa cum au și alte branduri cunoscute Asus, DLINK, Edimax, Belkin.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep