HomeFeaturedFocusV-am spus că mașinile electrice sunt pentru bărbații duri?

V-am spus că mașinile electrice sunt pentru bărbații duri?

laferrari

Da, știu că v-am spus deja odată că mașinile electrice sunt și pentru bărbații răi, în ciuda părerii preconcepute și bine împământenite conform căreia doar un anumit segment adoptă acest tip de motorizare. A se observa că nu am mai folosit cuvinte urâte.

Dacă totuși articolul precedent a lăsat vreo umbră de îndoială asupra acestui subiect, vin acum cu argumentul suprem. Sau aproape suprem, pentru că vorbim de un motor hibrid, nu de unul electric în totalitate. Însă, ceea ce este mult mai important, vorbim despre un Ferrari. Da, s-a înțeles bine, Ferrari s-a apucat de motoare hibrid.

Mașina, denumită LaFerrari, dispune de următoarea combinație: 160 de cai putere dați de un motor electric și 789 cai putere dați de un clasic V12, conform celor de la Engadget. Este hibrid, orice ați avea de spus. În mai puțin de trei secunde accelerează până la 100 km/h. Și duduie de tehnologie!

Las clipul următor să vorbească de la sine. Nu mai este o întrebare, ca data trecută, deja este o certitudine. Știu că ați da mașina de acum pe una hibrid. Chiar și de dragul V12-lui clasic.

 

7 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep