HomeFeaturedFocusBiletele pentru DreamHack București 2013 au fost puse în vânzare

Biletele pentru DreamHack București 2013 au fost puse în vânzare

dreamhackbucharest2013

DreamHack București 2013, organizat de Computer Games, se va desfăşura pe 14 și 15 septembrie, la Sala Polivalentă. Biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţionate de pe shop.computergames.ro, dar şi de pe Bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio, precum şi în reţeaua de magazine Germanos.

Cei care îşi doresc să participe la cel mai mare eveniment de gaming din România, ca spectatori, pot achiziţiona bilete pentru o zi sau două, la preţurile de 34,99 lei sau 49,99 lei. De asemenea, aceştia pot cumpăra bilete de intrare pentru ambele zile la pachet cu un tricou special creat pentru DreamHack Bucureşti 2013 (89,99 lei) sau în zona VIP, pentru 299,99 lei.

Totodată, cei care vor să participe în turneele 1 vs. 1 la League of Legends sau Dota 2 îşi pot achiziţiona bilete la preţul de 82 lei. Mai multe detalii despre serviciile incluse în preţul biletelor pot fi găsite şi pe site-ul evenimentului, Dreamhack.ro.

“DreamHack Bucureşti 2013 se anunţă a fi cel mai mare eveniment de sport electronic care a avut loc vreodată în România. Anul trecut am avut circa 200 de jucători de top, veniți din peste 20 de țări, şi 4.000 de spectatori pentru ambele zile de eveniment, iar în 2013 ne aşteptăm să depăşim 10.000 de participanţi în cele două zile”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

Pentru a treia oară în România, spectatorii îi vor putea urmări pe cei mai buni gameri ai lumii în competiţii de StarCraft 2, Counter-Strike: Global Offensive şi League of Legends, dotate cu premii ce depășesc suma de 200.000 lei.

O noutate a evenimentului este aceea că vor exista competiții și pe console și pe telefoane mobile. În plus, spectatorii prezenţi la DreamHack Bucureşti vor putea participa şi ei la concursuri de sport electronic. Peste 200 de jucători de top din peste 20 de ţări sunt aşteptaţi să-şi dovedească talentul într-o atmosferă incendiară.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep