HomeFeaturedFocusLG prezină la IFA aspiratorul inteligent Smart HOM-BOT SQUARE

LG prezină la IFA aspiratorul inteligent Smart HOM-BOT SQUARE

LG Smart HOM-BOT_Smart Control

Se pare că ediția din acest an a IFA este decicată în mare parte gadgeturilor și aparatelor electrocasnice inteligente. Am depășit deja stadiul de smartphone (deși ne rămân în continuare cele mai dragi), am văzut deja ceasuri inteligente, frigidere sau mașini de spălat cu funcții smart, așa că nu văd de ce ne-ar mira cel mai nou dispozitiv din categoria aspiratoarelor robotice de la LG Electronics.

Arătat în premieră în Berlin, Germania, în cadrul IFA, Smart HOM-BOT SQUARE vine cu o îmbunătăţire importantă în ceea ce priveşte performanţa curăţatului, în mare parte datorită tehnologiei Corner Master de la LG. Mai mult, noul aspirator robot este echipat cu tehnologiile smart inovatoare Smart Control, Cleaning History, Smart Diagnosis şi Software Update, permiţând consumatorului un control de la distanţă a acestuia, din orice locaţie, folosind smartphone-ul.

“De la începutul dezvoltării acestui produs inovativ, am realizat că locuinţa consumatorului conţinea colţuri rectangulare, nu rotunde,” a spus Seong-Jin Jo, preşedinte şi CEO al LG Electronics Home Appliance Company. “Aşa ca ne-am gândit să creăm un aspirator care să ia in calcul acest aspect. Corner Master, Smart HOM-BOT SQUARE face curăţatul locurilor greu accesibile un lucru uşor. Mai mult de atât, utilizatorii pot controla şi monitoriza aspiratoarele lor robotice pur şi simplu de pe smartphone.”

Cu o înălţime de 89mm, profilul jos şi subţire al aparatului îi permite să se mişte cu uşurinţă prin casă, chiar pe sub majoritatea pieselor de mobilă. Ba mai mult, prin Smart Control i se permite consumatorului să controleze Smart HOM-BOT SQUARE prin intermediul unui smartphone, oriunde ar fi în casă, eliminând nevoia de a apăsa butonul de start al aparatului sau de a căuta prin casă telecomanda.

LG Smart HOM-BOT SQUARE

Prin Map View, e posibil să vezi care regiuni ale casei au fost curăţate deja de dispozitivul robotic, permiţând consumatorului să decidă dacă este necesarea refolosirea Smart HOM-BOT SQUARE. Mai mult de atât, consumatorii pot folosi smartphone-ul pentru a seta cu uşurinţă programe de curăţenie pentru produsul de casă avansat de la LG.

Ar fi interesant de văzut și un preț pentru un asemenea dispozitiv, care poate revoluționa conceptul de operațiune de curățenie, care de obicei ne mănâncă jumătate de zi, sâmbăta. Gândiți-vă ce frumos poate aspira prin casă Smart HOM-BOT SQUARE, în timp ce noi, cu picioarele pe măsuță și berea rece în mână, ne uităm la meci cu Google! 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep