HomeFeaturedFocusLiber la Steam Machines!

Liber la Steam Machines!

A sosit, ridicați mașinăriile cu aburi! Anul trecut, râdeam la CES de acel Xi3 Piston ce ar fi fost la un moment sau altul realizat în colaborare cu Valve, la performanța sa și prețul său, dar hei, măcar era mic și putea fi călcat de o mașină. Anul acesta, Valve anunță un parteneriat cu aproape fiecare mare producător de sisteme, ce au venit cu propria lor variantă a unui Steam Machine.

Cu toții, de la AlienWare, la Gigabyte sau la Zotac, au prezentat un Steam Machine diferit la eveniment, demonstrând o dată și pentru totdeauna că Steam Machine este un concept foarte, foarte generalist. Performanța acestor PC-uri variază enorm de mult, de la 8GB de RAM la 16, de la procesoare Intel i7 la AMD Athlon, de la soluții grafice dedicate, la variante mobile și chiar integrate.

Prețul variază în egală măsură, cele mai ieftine sisteme începând de la 500 de dolari, iar cele mai scumpe mergând spre 6000 de dolari. Cum exact poate să ajungă până la 6000 de dolari un PC ce ar trebui să fie în format Mini-ITX, sau un Mini-ATX foarte, foarte ciuntit, numai producătorul de sisteme Falcon poate spune. Singurele elemente comune ar fi că aceste sisteme pot rula SteamOS și că au controler-ul Steam. În rest, sunt PC-uri foarte, foarte diferite.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep