HomeFeaturedFocusRecomandare: aplicatia Ultimul Zburator pentru Windows 8.1 de PC si tableta

Recomandare: aplicatia Ultimul Zburator pentru Windows 8.1 de PC si tableta

image

Ultimul Zburător este cel mai nou filme românesc sci-fi, construit în stilul unei trilogii fantasy în România și pentru România. Îmi face plăcere să vă recomand aplicația Ultimul Zburator din Windows Store, făcută special pentru tablete din două motive: e un proiect românesc (așa cum e și filmul) și în al doilea rând vă permite să faceți cunoștință cu acțiunea filmului și cu actorii încă dinainte de a ajunge să vedeți filmul.

Ultimul Zburător este o noutate absolută pentru cinematografia din România din două motive. El este primul film care aparţine genului realism magic şi în acelaşi timp este prima parte a unui proiect unic: o trilogie fantasy românească, fundamentată pe miturile şi tradiţiile populare adaptate prezentului.

Interfața aplicației Ultimul Zburator de Windows este foarte simplă, creată pe stilul MODERN UI (METRO). Din ea aveți acces la un trailer, la conturile de social media (Facebook, Youtube, Google+) ale filmului, detalii despre actori și echipă, o colecție de poze.

image

Dacă înainte să văd aplicația ideea de Ultimul Zburator nu îmi spunea nimic, după ce m-am jucat puțin cu ea am ajuns la concluzia că vreau să văd filmul. Consider că aplicația și-a atins scopul și vă recomand să o încercați și voi.

image

Aplicația Ultimutl zburător poate fi descărcată din Windows Store urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. buna seara!am incercat sa douwnloadez aplicatia si imi zice ca merge doar cu windows 8.1!eu sint cam noobi la instalari !!!intrebare 8.1 ce are in plus?merita upgrad-ul?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep