HomeGames ArenaKyle Katarn în pericol!

Kyle Katarn în pericol!

Nu vreau să vă alarmez, dar Disney a făcut în sfârșit ceva rău cu Star Wars. Începuseră bine povestea, cu încă un Battlefront, anularea unui shooter neinteresant, închiderea problemei principale pe care o aveau jocurile Star Wars de ani de zile (LucasArts), dar acum compania s-ar putea să fi mers prea departe. În așteptarea filmelor următoare, ce au început deja filmările, deși scenariul și distribuția nu au fost stabilite încă, au scos din canon întregul Star Wars Expanded Universe.

Tot ce a rămas canonic sunt cele șase filme și seria de televiziune Clone Wars. Restul a fost șters cu buretele și stors în Star Wars Legends, un locșor unde pot coexista la un loc toate lucrurile non-canonice, indiferent cât de lipsite de sens ar fi unele.

Pe de o parte, înseamnă că The Force Unleashed nu mai este oficial, așa că ne bucurăm de asta, dar nici seria Jedi Knight nu mai este canonică, așa că măritul Kyle Katarn are șanse din ce în ce mai mici să apară în filme.

De asemenea, Knights of the Old Republic este puțintel cam pe gheață subțire. Fiindcă se află în trecutul îndepărtat, nu este în pericol iminent, dar dacă Disney decide că Darth Revan era de fapt un corb vorbitor ce călătorea prin spațiu la umărul bunicului lui Han Solo, într-un desen animat făcut direct pentru DVD, va trebui să vă obișnuiți cu ideea.

Regretabil, forța rămâne bazată pe mito-cumlezice, iar episoadele 1-3 încă mai sunt canonice.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep