HomeGames ArenaZenimax a dat in judecata Oculus

Zenimax a dat in judecata Oculus

Amenințarea celor de la Zenimax, de-a merge la tribunal cu Oculus, s-a materializat. O plângere oficială a fost depusă, cu un document de aproape 50 de pagini, în care Zenimax încearcă să dovedească faptul că Oculus Rift nu putea exista fără implicarea directă a Zenimax, prezentând conversații prin e-mail dintre John Carmack și Luckey Palmer, în care discută dezvoltarea prototipului, iar Carmack chiar îi oferă spațiu de arhivare pe FTP-ul Zenimax.

Ideea esențială din plângere este că Palmer nu avea priceperea necesară ca să facă Rift, și singurul motiv pentru care produsul funcționează, pentru care a câștigat atât de mulți bani pe Kickstarter, iar compania Oculus a fost cumpărată de Facebook, este tehnologia și know-how-ul luate de la Zenimax. Atât prin colaborarea directă la proiect a unor angajați de la Zenimax, cât și prin folosirea lui Doom 3 BFG edițion pentru promovarea dispozitivului.

Oculus a dat un răspuns oficial, continuând să declare că pretențiile avocaților de la Zenimax nu au nici un fel de suport real.

ZeniMax v Oculus Complaint_As Filed_21-May-2014

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep