HomeFeaturedFocusAvem mai multe detalii despre tableta Nexus 9 produsa de HTC

Avem mai multe detalii despre tableta Nexus 9 produsa de HTC

google-htc-nexus-9-volantis-flounder-1

Deja nu mai e un secret că Google va aduce pe piață o tabletă de 8.9 inci și că partenerul ales este HTC. Data de prezentare (lansare) încă nu e publică (nu ar fi exclus să o vedem prezentată la Google I/O deși disponibilitatea în magazine va fi spre sfârșitul anului) și cu toate astea tot mai multe detalii despre Nexus 9 apar. Via Android Police avem și o listă de specificații tehnice legate de HTC Volantis/Flounder care includ noul CPU Nvidia Logan pe 64 de biți, cameră de 3 MP frontală și una principală de 8 MP cu stabilizare optică.

Rezoluția pentru diagonala de 8.9 inci este de 2048 x 1440 pixeli (281 ppi densitate), aspect 4:3 (asta ar fi o premieră în zona Android), 2 GB RAM și 16/32 GB pentru stocare, difuzoare stereo montate pe partea frontală.

Nexus 9 ar trebui să aibă o dimensiune de 226.3 x 152.9 x 7.9 mm și o greutate de 418g (varianta cu Wi-Fi) sau 427g (cea LTE).

google-htc-nexus-9-volantis-flounder-2

La nivel constructiv avem o carcasă metalică, unibody, treabă ce ar trebui să o aducă mai aproape de iPad. De altfel și prețul e pe măsură: varianta Wi-Fi o să coste 399 USD sau 499 USD în funcție de capacitatea de stocare.

via androidpolice

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep