HomeGames ArenaThe Settlers: Kingdoms of Anteria anuntat

The Settlers: Kingdoms of Anteria anuntat

Ubisoft anunță un nou joc din seria The Settlers, ce nu poartă un număr în coadă, pentru că asta este prea maisntream. Subtitlul său este Kingdoms of Anteria, un nou joc de strategie ce va rămâne aproape de rădăcinile seriei, dar în același timp promițând să reinventeze modul în care este abordată proprietatea, aducând mai multă inovație ca orice alt Settlers anterior.

Practic, n-au anunțat absolut nimic despre ce exact va presupune această inovație, ce modificări va duce, sau măcar cum va arăta. Dar, The Settlers 7 avea cea mai bună grafică din 2010 și pentru cât l-am jucat în beta, părea destul de bunicel, așa că Blue Byte ar putea să facă în continuare o treabă bună.

The Settlers: Kingdoms of Anteria va fi lansat chiar anul acesta. Anunțul a fost însosit de un clip video ce parcă îmi aduce mai mult aminte de Majesty, sau Seven Kingdoms, prin adiția de monștri care pot fi jefuiți. De ce nu l-au anunțat la E3? Este E3 prea celebru pentru Settlers? Pentru seria cea mai adorată de jocuri economice cu chestii care mișună? Unde a ajuns lumea asta?

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

  1. CAND ERAM EU TANAR :), SETTLERS ERA UN TITLU DE REFERINTA IN ZONA DE STRATEGII AXATE PE ECONOMIC… DIN PACATE, NU PREA MA MAI JOC DE CEVA VREME!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep