HomeGames ArenaAssassin’s Creed Rogue anuntat oficial

Assassin’s Creed Rogue anuntat oficial

În mod caracteristic pentru Ubisoft, după ce toată lumea a aflat despre ce este vorba și am văzut deja un trailer, vine anunțul oficial al celui mai nou joc Assassin’s Creed.  Rogue se află în dezvoltare la studiourile din Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan și chiar București, fiind destinat consolelor Xbox 360 și Playstation 3. PC-ul nu a fost pomenit.

În Rogue vei lua rolul lui Shay Patrick Cormac, un fost asasin, trădat de proprii săi frai și devenit templier ce vânează asasini prin America de Nord, prin New York, prin Atlanticul de Nord înghețat, pe undeva pe la 1750 și ceva.

Rogue va păstra componenta de naivgare de la Black Flag, dar promite să o îmbunătățească, adăugând un arsenal mai vast. Poate și un rost pentru partea navală, în afară de un grind lipsit de orice fel de savoare, și un gameplay surclasat de Pirates din 1987.

Acesta ar urma să fie ultimul joc plasat în America de Nord, un fel de încheire a trilogiei începute cu 3. Și-atunci de ce i-au spus lui Black Flag Assassin’s Creed 4, când trilogia lui Ezio era condensată în propriul său micro-cosmos? Pentru că nu aveau în plan să facă o trilogie Nord Americană, asta sau tare, tare vroiau să se distanțeze de 3.

Aș mai dori să atrag atenția asupra unui lucru. În imaginea de mai sus, sunt păsări ce par a fi pinguini. Ceea ce înseamnă că fie Ubisoft nu știe că pinguinii nu trăiesc în Atlanticul de Nord, fie în Rogue vei avea ocazia să coborî cu mult sub ecuator, până în Antarctida, sau măcar prin zonele mai răcorase din apropiere, de unde încă se mai poate vedea aurora.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep