HomeFeaturedFocusOm one: speaker-ul Bluetooth futurist ce leviteaza

Om one: speaker-ul Bluetooth futurist ce leviteaza

content

De câte ori v-ați uitat la filmele SciFi și v-au impresionat diversele obiecte gândite de regizori ca făcând parte dintr-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat. De câte ori ați vrut ca măcar unul dintre ele să vă stea la dispoziție?

Una din dorințe e aproape de realitate: o boxă care levitează. Numele ei este Om One și pentru 179 USD poate să fie a voastră. Poate că ați ghicit, e vorba despre un alt proiect propus pentru crowdfounding ce a reușit să depășească bariera propusă de 100000 USD (acum sunt aproape de 186000 USD strânși, cu încă 48 de zile rămase din campanie).

omone

OM/one este un speaker Blueooth care levitează pe un pat magnetic. Nu are niciun fel de fir și este sferic, așa cum probabil vă imaginați. Partea faină este că se încarcă tot wireless și poate fi cărat relativ simplu peste tot. Pe ideea că poate să folosească toată suprafața disponibilă pentru emiterea de sunet, Om One consumă doar 3w, alimentarea bazei fiind făcută (cum altfel?) printr-un cablu USB. La cele 15 ore de autonomie anunțate are trebui să nu ne deranjeze prea tare aspectul.

Dar mai bine vă las să vedeți despre ce e vorba:

Dacă vă place ideea, dați comandă! http://www.omone.com/om-one

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep