HomeFeaturedFocusAdd-on-uri dedicate pentru televizoarele curbate

Add-on-uri dedicate pentru televizoarele curbate

Nu am intenționat să fac versuri, dar deh, românul s-a născut poet. Oricum, la o prima privire rapidă, mie îmi rămâne o ușoară senzație de negustorie, în genul celei din piața de accesorii pentru produsele Apple. Dacă au oamenii bani să își ia iPhone, atunci hai sa facem o carcasă, că sigur o cumpără naivii. Sau în genul produselor exclusiviste pentru snobi și mă refer aici la telefoanele smart serie limitată și trase în metale scumpe, la prețuri astronomice. Cam pe același principiu cred eu că merg și producătorii de televizoare: daca un OLED curbat nu e suficient de scump sau exclusivist, stai că se mai poate.

Samsung oferă un sistem de sunet, mai exact un soundbar curbat, care face o pereche minunată mai ales cu televizoare curbate de 55 și de 65 de inchi ale aceluiași producător. Cu suport pentru 8.1 și un preț aproximativ rezonabil de 800 de dolari (preț pentru Statele Unite), respectivul soundbar este un accesoriu interesant, care, trebuie să recunoaștem, arată bine, cel puțin în fotografia de prezentare.

S_OLED_TV_1-450

LG, pe de altă parte, ridică ștacheta și propune îmbunătățiri la nivel vizual. Unele care bat mai puternic înspre principiile enumerate mai sus. Vine la IFA cu un OLED curbat încrustat cu 460 de cristale Swarovski. Fără prea multe comentarii, merge evident înspre cei dornici să își utileze livingul cu cea mai exclusivistă tehnologie. Deși, vorba celor de la Engadget, mai degrabă am devora prețuri mai mici la OLED-urile curbate. Probabil că vor veni și ele.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep