HomeFeaturedFocusMai mare si mai scump: Apple iPhone 6 Plus

Mai mare si mai scump: Apple iPhone 6 Plus

Este modelul de 5,5 inchi, cel cu care Apple vrea să intre şi pe piaţa phablet-urilor, acolo unde îl aşteaptă pentru o trîntă voinicească Samsung Galaxy Note 4, sau chiar Galaxy Note Edge. Aş fi vrut să spun o trântă dreaptă, dar mi-am adus aminte de toate procesele dintre cei doi rivali şi am renunţat.

Prea multe nu mai sunt de spus, titlul este grăitor. Merită totuşi remarcat display-ul de 5,5 inchi, acelaşi Retina HD Display, dar de această dată la o rezoluţie de 1080p (bună dimineaţa, Apple). În rest, nu există diferenţe majore de design între cele două telefoane, Plus fiind un iPhone 6 mai mare, iar din punctul de vedere al specificaţiilor tehnice, ele par identice.

În ceea ce priveşte preţurile, practic se adaugă câte 100 de dolari. Modelul de 16 GB va costa 299 dolari, cel de 64 GB – 399 dolari, iar cel de 128 GB ajunge la 499 dolari. La fel, cu contract pe o perioadă de doi ani.

Chiar şi în ceea ce priveşte informaţiile de natură comercială, nu există absolut nicio diferenţă între iPhone 6 şi modelul Plus, ambele având aceleași date de lansare. Model Plus, pe care eu îl văd ca fiind adevăratul erou al serii. Pe ceas m-am supărat, pentru că nu este rotund, aşa că povestim mâine despre el.

Până atunci, un hands-on cu iPhone 6 Plus, de la The Verge

via GSM Arena

Articol precedent
Urmatorul articol

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep