HomeFeaturedFocusInvata despre noul release de CATIA V5 participand la webinar-ul CENIT !

Invata despre noul release de CATIA V5 participand la webinar-ul CENIT !

În data de 4 noiembrie, de la ora 14:00 CENIT România vă invită la un webinar cu acces liber în care veți afla mai mult despre despre cea mai recentă versiune CATIA V5 (R24) la care vor trece în curând companii mari gen Audi, BMW, VW, Porsche, MAN și odată cu ele, toti furnizorii acestora. Veți afla mai multe despre ”Align Points” din Sketcher, opțiune cu care se aliniază mai multe puncte selectate, informații despre timpii necesari pentru actualizarea modelelelor 3D create cu ajutorul operațiilor Booleene și multe altele.

 Ca urmare a deciziei OEM-urilor de a implementa noua versiune de CATIA V5 (release R24 sau, cu numele complet, V5-6R2014), cei de la Dassault Systemes organizează un webinar gratuit pentru toţi utilizatorii dornici să se pună la curent cu cele mai noi funcţionalităţi adăugate acestei suite, dar şi cu îmbunătăţirile aduse versiunii anterioare.

Participarea la acest webinar, care se va desfăşura pe 4 noiembrie 2014, cu începere de la ora 14:00, se va face pe bază de înscriere. Formularul de înscriere poate fi completat aici! De asemenea, pe pagina CENIT se pot găsi şi detalii suplimentare, precum şi exemplificări video ale celor mai noi feature-uri pe care noul release le aduce.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep