HomeFeaturedFocusPilotii de pe Instagram: cerul dintr-o alta perspectiva

Pilotii de pe Instagram: cerul dintr-o alta perspectiva

image

Și dacă vă întrebați cu ce se ocupă piloții în timp ce conduc avioane, aici aveți un posibil răspuns: fac poze și le pun pe Instagram și ceea ce iese e remarcabil. Lăsăm la o parte faptul că activitatea în sine ar trebui să îi îngrijoreze pe cei ce călătoresc cu respectivii piloți, rezultatele ”muncii” lor sunt foarte faine și ne oferă o altă perspectivă asupra cerului.

Unii dintre noi mai reușesc și ei niște poze similare atunci când decid să încalce recomandările legate de închiderea aparatelor electronice în timpul decolării și aterizării. Majoritatea nu fac asta și trebuie să admire munca celorlalți.

Piloții de pe Instagram sunt deja un grup faimos, pozele reușite de ei având mii de like-uri de la fani.

Quartz a făcut o monitorizare a fenomenului în ultimele șase luni și a ajuns la niște concluzii interesante: pozele contează, e adevărat și ne arată lumea în culori deosebite. În același timp, cei ce fac aceste poze, adică piloții avioanelor comerciale ne mai arată și că ei pot sfida regulile impuse călătorilor. De ce? Pentru că ei pot, e cel mai clar răspuns.

image

Dacă vă interesează aspectul și dincolo de imagini, atunci vă invit și să comentați articolul de pe Quartz.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Nu cred ca isi neglijeaza aptitudinile, iar interdictia folosirii aparatelor electrice de orice fel e oricum falsa. S-a dovedit ca aparatele gen tablete/camere foto/smartphone-uri nu afecteaza aparatele de zbor, dar obiceiurile vechi mor greu. E faina ideea pilotilor.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep