HomeFeaturedFocusLG G4: specificatii oficiale complete si primele impresii

LG G4: specificatii oficiale complete si primele impresii

LG-G4-official-images

După cum știți LG G4 a fost prezentat oficial în această seară și misterul (dacă mai era) din jurul său s-a risipit. Așa cum ne așteptam, LG G4 continuă seria G-urilor fiind în momentul de față cel mai frumos și cel mai performant Android pe care LG l-a făcut până acum.

Dimineață vă spuneam deja că specificațiile tehnice sunt cunoscute:

image

Adică un aparat construit pe platforma Qualcomm Snapdragon 808 (și nu 810 cum e One M9), cu procesor la 1,8 GHz Hexacore (Dual-core 1.8 GHz Cortex-A57 & quad-core 1.44 GHz Cortex-A53) pe 64 de biți, 32 GB pentru stocare și 3 GB RAM plus un super display curbat de 5,5 inci cu 2560 x 1440 pixeli rezoluție (538 ppi densitate).

Dincolo de configurația hardware LG a ținut să vină cu ceva care să individualizeze produsul în fața concurenței. Samsung a venit cu ecran curbat pe S6, LG a ales să ofere o carcasă din piele veritabilă – cea pe negru arată foarte bine pentru o utilizare business, credeți-mă. Variantele vișinie și portocalie fiind mai aproape de zona tineretului.

Camera foto de pe LG G4 e al doilea atu cu care LG vrea să câștige inima și buzunarul publicului: 16 MP pentru camera principală și lentile de f/1.8 plus stabilizare optică și focus cu laser. În același timp camera frontală (cea de selfie-uri) are 8 MP și face treabă bună.

image

Bateria de 3000 mAh și suportul LTE plus încărcarea wireless închid o configurație hardware inspirată pentru un produs de TOP din 2015.

Primul contact cu LG G4

Am avut ocazia să văd și să mă joc puțin cu LG G4, suficient cât să am o idee preliminară despre acest aparat. După primul contact cu un LG G4 sunt câteva lucruri pe care le-am remarcat și care au șanse mari să doboare design-ul deosebit al lui S6 edge sau aspectul elegant al lui One M9.

LG-G4-official-images_1

1. Ideea de carcasă de piele

Modelul pe negru arată foarte bine. Cum ai un ceas cu curea de piele și un portofel din piele, vei aprecia cu siguranță că și telefonul tău are același aspect elegant. Are o aderență foarte bună care permite folosirea cu ușurință.

Da, e mereu posibil ca în timp carcasa din piele să se uzeze. La fel se întâmplă cu oricare obiect de piele pe care îl ai – nu văd nicio problemă în a schimba carcasa cu una nouă.

Introducând carcasa de piele LG a avut curajul să facă un pas interesant într-o direcție pe care Samsung a explorat-o doar teoretic: imitația de textură de piele de pe carcasele de plastic ale seriei Note cred că au dat idei celor de la LG.

2. Quantum display, curbat, de 5.5 inci

image

Ecranul lui LG G4 e altul din punctele sale forte. Quad-HD 5.5-inch (1,440 x 2,560 pixeli) și după cum spune LG, display ce poate reda culorile cu 20% mai multă acuratețe (asta în ideea că cineva le și percepe). Densitatea de 538 ppi contribuie semnificativ la afișarea unor imagini excelente.

3. E confortabil de folosit

LG G4 continuă cu brio seria modelelor de TOP din seria G de la LG. Cu ecranul său curbat și o greutate puțin mai mare decât a lui LG G3, G4 e totuși ușor de manevrat. Cred că mulți posesori de LG G3 își vor dori să nu fi luat recent LG G3 și să fi așteptat pentru LG G4.

Pentru că nu am avut cum să fac propriul handson pentru LG G4, vă recomand să îl urmăriți pe cel al Android Central ca să vedeți aparatul mai în detaliu.

In curand o sa revin cu un set de poze mai detaliate.

Mai multe despre LG G4 vă vom spune când o să îl primim in teste. Din câte am înțeles în România LG G4 va veni undeva prin iunie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep