HomeGames ArenaSecond Life: Remnants of Earth, MMO in MMO

Second Life: Remnants of Earth, MMO in MMO

Mergând pe ideea că am putea trăi într-o simulare a unei simulări, câțiva oameni pasionați de Second Life au decis să îmbunătățească jocul prin realizarea unui cu totul alt joc în interiorul său.

Numit Remnants of Earth, acesta te pune în rolul unui personaj ce cutreieră o variantă oarecum nefericită a Pământului, și nu mă refer la faptul că e plină de furries. Planeta este într-o stare mizeră, o decadență cyberpunk cu pustietăți pline de mutanți și extratereștri împotriva cărora va trebui să lupți, alături de alți jucători.

Esența sa este cea a unui RPG pen and paper, în sensul că se folosește de scripturi pentru a impune un sistem de reguli și aruncatul de zaruri, în timp ce jucătorii vor interacționa la fel cum ar face într-un RPG din viața reală, sau unul de pe Roll20. Jocul include misiuni, lupte, craftig și un decor ce arată chiar bine, chiar dacă un număr mare din jucătorii prezentați în trailer au coadă și urechi.

Dacă sunteți interesați de el, îl puteți găsi în Second Life. Și pe pagina oficială.

Dar este acesta finalul? Sau cumva Remnants of Earth include un Matrix în care poți juca o simulare a lui Second Life ce în sine include Remnatns of Earth care la rândul său este o referință la Etajul 13 și acel final alternativ mult mai bun al seriei Matrix ce-a fost schimbat pentru că era prea inteligent.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep