HomeFeaturedFocusDoua aplicatii Microsoft de Windows Phone scapa pe net: InstaNote si Dialer...

Doua aplicatii Microsoft de Windows Phone scapa pe net: InstaNote si Dialer for Lync

image_thumb34

Cu cât ne apropiem de lansarea Windows 10 Mobile asistăm la tot mai multe schimbări în acest sistem de operare și la noi aplicații ce sunt oferite de Microsoft sub forma Universa Apps. Via MicrosoftInsider.es avem imagini cu interfața InstaNote, o aplicație ce permite înregistrarea audio a notițelor și care se pare că funcționează chiar foarte bine. De aici datele stocate pot să fie salvate în OneNote și de acolo să fie partajate cu alți utilizatori sau alte aplicații Microsoft Office. Imaginile ne arată o aplicație InstaNote în versiunea 2015.309.9.5224 ce are ultimul update pe 10 martie 2015.

image_thumb35

O a doua aplicație pe care o vedem este Dialer for Lync, o interfață ce permite conectarea la conferințe pe Lync (Skype for Bussines) prin apel de voce de pe telefon. Prin rețeaua GSM aplicația apelează un număr “Microsoft Conference Bridge” și aplică contul de utilizator și parola, permițând conectarea directă în conferință.

Cele două aplicații fac parte din inițiativa Microsoft de a oferi soluții complete de conectivitate și creștere a productivității pentru utilizatorii de business ai Windows 10 Mobile.

Mă aștept ca pe măsură ce trece timpul să mai vedem și alte leak-uri, poate mult mai interesante.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep